De CultuurAtlas geeft een helder en actueel overzicht van culturele uitingen in Haarlemmermeer

Wat is de CultuurAtlas?

De CultuurAtlas geeft een helder en actueel overzicht van culturele uitingen en instellingen  in de gemeente Haarlemmermeer. U ziet snel op welke locatie in Haarlemmermeer u dansles kunt volgen, waar u een toneelvoorstelling kunt bezoeken of de dichtstbijzijnde zangvereniging zit. De CultuurAtlas is nog in ontwikkeling, het kan dus zijn dat nog niet alle informatie van Haarlemmermeer in deze atlas beschikbaar is. Heeft u toevoegingen mailt u dan naar cultuuratlas@haarlemmermeer.nl

Waarom is er een CultuurAtlas?

De gemeente Haarlemmermeer vindt het belangrijk dat haar inwoners op een snelle, makkelijke en laagdrempelige manier informatie kunnen vinden over het culturele aanbod. Om dit te kunnen doen is de informatie opgedeeld in rubrieken. U kunt ook op locatie zoeken of gericht op naam. Kortom diverse manieren om het antwoord snel te geven op uw cultuurvraag.

Voor wie is de CultuurAtlas?

De CultuurAtlas Haarlemmermeer is voor iedereen. Voor inwoners en bezoekers van Haarlemmermeer geeft de kaart inzicht in het culturele aanbod in de naaste omgeving. Voor culturele organisaties en verenigingen is de atlas een promotiemiddel. Tevens helpt de atlas het culturele aanbod goed in kaart te brengen en geeft het informatie over de omgeving en activiteiten binnen het werkterrein. De CultuurAtlas stimuleert daarmee in synergie en samenwerking.

Dus wilt u:  De sterren van de hemel dansen? Op zoek naar de ontstaansgeschiedenis van onze Haarlemmermeerse polder? Saxofoon, piano of basgitaar spelen? Liever een boek lezen alleen of samen? Heeft u een onverwachte ontmoeting met een bijzonder kunstwerk tijdens een wandeling?

U vindt het in de CultuurAtlas Haarlemmermeer! 

De CultuurAtlas is een initiatief van de
gemeente Haarlemmermeer

gemeente Haarlemmermeer